W funkcji Reset ustawień mamy dwa przyciski:

  1. Pierwszy przycisk (Reset) powoduje nam wyczyszczenie wszystkiego, ustawień, bazy danych czujników, haseł itp. Dostajemy nettempa takiego jak jest od razu po instalacji.
  2. Drugi przycisk (Remove All Sensors) usuwa nam tylko całą bazę czujników. Hasła, ustawienia itp, pozostają bez zmian.
funkcje_nettemp/reset_ustawien.txt · ostatnio zmienione: 2019/07/13 10:32 przez artii
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Powered by PHP Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0 Valid HTML5